Ochrana a uchovávání osobních údajů

  1. Obecně prospěšná společnost Collarca, o.p.s., se sídlem Zavadilova 1868/21, 160 00, Praha 6 – Dejvice, IČ: 24160571, (dále jen „Správce“) ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, využívaná služba.
  2. Osobní údaje je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky zákazníka a se souhlasem zákazníka i pro účely zasílání informačních sdělení společnosti Collarca, o.p.s. (Prádelny Collarca). Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
  3. Souhlas se zasíláním informačních sdělení společnosti Collarca, o.p.s.. lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Prádelny Collarca, t.j. společnosti Collarca, o.p.s.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

ONLINE OBJEDNÁVKA

    Your message was sent successfully!

    Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

    Jméno *

    Adresa *

    Tel. *

    E-mail *

    Datum vyzvednutí

    Hodina vyzvednutí

    Datum dodání

    Čas dodání

    Speciální požadavky

    Přeji si dostávat občasné informační e-maily o nových nabídkách Prádelny Collarca

    Zaškrnutím této volby nám umožníte informovat Vás o rozšíření služeb naší prádelny, změnách otevírací doby, slevách a akcích. Tento souhlas se zasíláním e-mailů budete moci kdykoli zrušit či opět obnovit prostřednictvím této stránky.

    Údaje označené * je nutné vyplnit.

    Ochrana a uchovávání osobních údajů